UNUTKANLIK
Eski hekimlerin nisyan dedikler, unutkanlık içın soyle. diklen sözler ve kullandıklar! ilaçlar şunlardır: Unutkan ,lacı 50-55 vaşma kadar olan kimselere faydalı olur. 53 yaşından sonraki kimselere ilaç fayda vermez. Zira bu yaştan sonrak, unutkanlık bunama alameti Neva hafıza ihtiyarlığıdır. Nasıl k, ihtiyarlığın ilacı yoksa bu yaştan sonrakiler de hafıza ihtiyarlığına da ilaç fayda vermez.
1- Karabiber 35 gram. mürsafi 35 gram. tobalak 35 gram, süzme bal 200 gram Bu eczaları iyice dögüp eledikten sonra unmah. bal ile karıştırıp sabah aç karnına ve akşam yatarken ceviz kadar yemelidir Hafızayı öyle kuvvetlendirir ki kendi dahi hayret eder
2- Karabiber 35 gram, egır 35 gram, şeker 500 gram, bal 250 gram, su 1250 gram Karabiber ve eğir döğûlûr. Su ile kaynatılır. Suyun üçte ikisi uçunca indirip süzmeli. Bu suya şeker ve bal ilave edilerek tekrar kaynatılır. Kıvama gelince indirilir. Bu macundan sabah aç karnına ve akşam yatarken ceviz kadar yemelidir. Ulsen olana dokunur.
3- Çam fıstığı 250 gram, çekirdeksiz kara üzüm 1 kilo.
Her ılusı iyice doğulup macun haline getirilir. Sabah kahvaltısından iki saat evvel ve akşam yatarken ceviz büyüklüğünde yemelidir Unutkanlığı giderir. Zekayı artırır. Vücuda kuvvet verir İktidarı zmdeleştırir

2 yorum:

Adsız dedi ki... 5 Nisan 2010 00:47

1- Karabiber 35 gram. mürsafi 35 gram. tobalak 35 gram, süzme bal 200 gram

BUNU DENEYİN HAFIZANIZ 5 KAT DAHA HIZLI ÇALIŞIR 2 GÜNLÜK ÇALIŞMA İLE İLE 3 TANE SINAV VERDİM :)

Adsız dedi ki... 17 Eylül 2013 14:55

sayın admin mürsafi reçine halinde satılıyor.yani sert bi bitki.bunu nasıl toz haline getirecez.bi fikriniz varmı?

 
Top